Brânza Bálint

Aroma bogată și gustul deosebit al brânzeturilor realizate de familia Bálint se datorează ingredientelor pe care le conțin. În manufactura acestei familii din Daia este prelucrat laptele produs de propriile animale. Vacile pasc într-un mediu curat, departe de drumurile principale, pe pășuni pline de plante medicinale. O caracteristică specială a acestor brânzeturi artizanale este acela că ingredientul lor principal este laptele gras de vacă, nepasteurizat. Calitatea produsului este rezultatul multor ani de muncă, familia fiind mândră de produsele, pe care oferă cumpărătorilor gourmet.

Familia prelucrează lapte de vacă, din care realizează brânzeturi maturate excelente, dure, semi-dure, brânzeturi proaspete, brânzeturi moi, naturale și condimentate, iaurt, cremă de brânză, brânzeturi tip camembert, cu mucegai alb, brânză grill, brânzeturi semi-dure și maturate.

Brânza Bálint este garanția calității!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *